Murearbejde - Børge Jakobsen og Søn

Murearbejde

Murerarbejde både ude og inde
Hos Børge Jakobsen og Søn har vi stor erfaring med murerarbejde og med egen murermester, er vi de helt rette at kontakte, hvis du ønsker et resultat i højeste kvalitetsniveau.

Vi er et murerfirma der kan mure et helt hus eller renovere den eksisterende facade, hvor den afrenses og pudses op på ny af uddannede murersvende.

Vores store erfaring betyder endvidere, at vi klarer arbejdet på færrest mulige arbejdstimer, uden at det går ud over kvaliteten, og det afspejler sig i budgettet.
Lader du os klare arbejdet, så får du en samarbejdspartner, der både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer.

Drømmen om det nye badeværelse

Man siger, at badeværelset er det dyreste rum at renovere. Det er det også, hvis du skal have flyttet installationerne, men nogle gange kan mindre måske gøre det.

Uanset om dit badeværelse kan klare sig med nye fliser eller skal have den helt store tur, så kan vi være med. Vi tilbyder nedbrydning af det eksisterende badeværelse, oppudsning af vægge, støbning og isolering af gulv, vådrumssikring efter gældende regler og ikke mindst montering af fliser på væg og gulv – vel at mærke af uddannede flisemurere.

 

Forsikringsskader klarer vi også

Vi reparerer rørskader, påkørselsskader, frostskader, brandskader og stormskader håndværksmæssigt rigtigt. Vi sørger også for at koordinere omfanget af reparationen med taksator og dit forsikringsselskab.

Kontakt os for mere information

Vores murermestre står parat til at hjælpe dig med dit byggeprojekt, så hvis du ønsker mureropgaver udført i højeste kvalitet til fordelagtige priser, så kontakt os.

Tømrerarbejde

Vores tømrerafdeling med faglærte tømrere og snedkere kan bygge dig et nyt hus med spær,

Isolatør

Isolering giver bedre varmeøkonomi, bedre indeklima og sparer CO² Undersøgelser viser, at efterisolering tjener sig

Lavet af Mathias Jørgensen