Glarmester - Børge Jakobsen og Søn

Glarmester

Hos Børge Jakobsen og Søn har vi egen glarmester og det betyder, at en af vores hovedkompetencer er vinduer og døre. Vi ved, hvad der er at vide om eksempelvis vinduers isolerende egenskaber og derfor kan vi vejlede dig til at vælge løsninger, der tjener sig ind igen på sigt over varmeregningen. Samlede løsninger, ekspertrådgivning, tværfaglige kompetencer og viljen til at yde det ekstraordinære, sikrer dig det bedst mulige resultat, når du samarbejder med os.

 

Alting kan gå itu

Hvad enten det er din terrasse dør der skal skiftes, eller du ønsker en samlet løsning på vinduer og døre i din bygning, så er vores glarmester den rette at kontakte. Du kan anvende vores mester særskilt, men med 150 medarbejdere, kan du også opnå tværfaglige løsninger og det kan ses på den samlede pris, at vi kan klare alle dele af de opgaver, du har brug for. Vi er eksperter i vinduer og døre, og en god kommunikation, samt ekspertrådgivning, giver dig det rette grundlag at tage dine beslutninger på.

Med mange års erfaring med at finde de helt rette løsninger til vores kunder kan vi vejlede dig til at vælge løsninger, der tjener sig ind igen på længere sigt.

Samlede løsninger, ekspertrådgivning, tværfaglige kompetencer og viljen til at yde det ekstraordinære, sikrer dig det bedst mulige resultat, når du samarbejder med os.

 

Kontakt vores glarmester og få et tilbud

Vi giver gerne råd og vejledning, samt et tilbud på din opgave, også inden du har bestemt dig for at anvende os som samarbejdspartner. Med utallige vellykkede projekter bag os, blandt andet i Næstved og i København, varetager vi opgaver på hele Sjælland. Kontakt os her eller ring på  55 73 32 00.

 

Tømrerarbejde

Vores tømrerafdeling med faglærte tømrere og snedkere kan bygge dig et nyt hus med spær,

Murearbejde

Murerarbejde både ude og inde Hos Børge Jakobsen og Søn har vi stor erfaring med

Lavet af Mathias Jørgensen