Hovedentrepriser

Hovedentrepriser
Vi har hos Børge Jakobsen & Søn A/S dygtige og kompetente medarbejdere med en solid erfaring og en professionel indgangsvinkel til opgaverne. Vi vil gerne betragtes som en god samarbejdspartner, såvel af bygherre og rådgiver som af vores underentreprenører.

Derfor lægger vi vægt på, at alle opgaver - uanset omfang og kompleksitet - bliver planlagt grundigt. Vi sikrer vores kunder den bedst mulige kvalitet ved at bemande vores byggepladser med ”rette mand på rette sted”. Vi står ved vores ansvar og gør vores yderste for at tage os af udfordringer, før de bliver til problemer.

Er der brug for at supplere en entreprise med fagområder, hvor vi ikke selv har ekspertisen, kan vi trække på vores gode netværk af fagligt kompetente underentreprenører, som vi gennem tiden har opbygget et solidt kendskab til.

 

 

Sikkerhed og sundhed
Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere og besøgende på vores byggepladser kan færdes under sikkerhedsmæssige korrekte forhold.

Vi overholder naturligvis Arbejdstilsynets bestemmelser for sikkerheds- og sundhedsarbejde, ligesom vores medarbejdere har den lovpligtige uddannelse.

 

Kvalitetssikring

Hos Børge Jakobsen & Søn A/S har vi vores faglige stolthed, og vi sætter en ære i at aflevere vores byggerier med et minimum af fejl og mangler.

Vi sørger løbende for efteruddannelse af medarbejderne, og vi har et veludbygget kvalitetssikringssystem, hvor vi under alle byggeriets faser udarbejder kvalitetssikringsdokumentation. Vi overholder naturligvis alle gældende normer og miljøregler.

Monier Tagpartner logo

Velfac Vinduesmester

Dansk Byggeri logo

Energivejlederen logo

Medlem af Byg Garanti

Autoriseret Isover Isolatør

Børge Jakobsen & Søn A/S | Ellevej 3, 4700 Næstved | Cvr.: 1616 7134 | Tlf.: 55 73 32 00 | Fax: 55 77 32 00 | E-mail:bj-s@bj-s.dk
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik - Intranet
Top