VELFAC VINDUESMESTER

Med VELFAC vinduer og døre får du dobbelt sikkerhed
Børge Jakobsen & Søn A/S er VELFAC VinduesMester®, hvilket vi er stolte af. Som VELFAC VinduesMester® har vi gennemgået en grundig uddannelse i service og montage af VELFAC vinduer og døre. Ligesom vi lever op til en lang række krav, som VELFAC stiller jf. nedenstående.Kombinationen af VELFAC vinduer og Børge Jacobsen & Søn A/S er en ekstra sikkerhed for dig.

 

VELFAC VinduesMester® - kvalitet fra start til slut i dit vindueskøb 
Benytter du en VELFAC VinduesMester, når du køber VELFAC vinduer, garanterer VELFAC at du får:

 

Uddannet af VELFAC
En VELFAC VinduesMester er en selvstændig tømrermester, som har gennemført en grundig uddannelse i VELFAC vinduer og døre. Uddannelsen omhandler korrekt montage, kendskab til produktprogrammet samt god kunderådgivning.


VELFAC følger løbende op på, at VinduesMestrene udfører montagearbejdet efter forskrifterne i VELFAC Montagevejledning. For at blive VELFAC VinduesMester skal den private tømrermester have en byggefaglig baggrund, drive en sund virksomhed med en god økonomi og være medlem af Byg Garanti. Endvidere skal han levere kvalitet, være ordholdende og ærlig.

 

Sikkerhed og garanti
VELFAC yder 10 års garanti på vinduer inkl. glas. Garantiforpligtelserne i forbindelse med montagen af VELFAC vinduer og døre påhviler VELFAC VinduesMester. Hvis VELFACVinduesMester ikke følger op på eventuelle mangler eller fejl i montagen, sikrer VELFAC at problemet bliver løst.

Du kan designe dit eget hus med vinduer fra VELFAC

 

Velfac VinduesMester - Logo

Monier Tagpartner logo

Velfac Vinduesmester

Dansk Byggeri logo

Energivejlederen logo

Medlem af Byg Garanti

Autoriseret Isover Isolatør

Børge Jakobsen & Søn A/S | Ellevej 3, 4700 Næstved | Cvr.: 1616 7134 | Tlf.: 55 73 32 00 | Fax: 55 77 32 00 | E-mail:bj-s@bj-s.dk
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik - Intranet
Top