Profil

Historien bag
Børge Jakobsen & Søn A/S blev grundlagt i 1984. Børge og sønnen Peter ansatte et par svende og en lærling, som kunne hjælpe med at udføre hulmurisolering.

Det var nærliggende at vælge den gule ”Isover”-farve som farve til firmaprofilen, og i gadebilledet kan man den dag i dag se farven på vores firmabiler.

Børge Jakobsen gik på pension i 1992, og indtil 1. marts 2018 har Peter Jakobsen været direktør. Jannik Walin indtrådte som kompagnon i virksomheden den 1. juli 2013.

Pr. 1. marts 2018 overtog Jannik Walin den daglige ledelse som administrerende direktør og Peter Fugl Jakobsen er nu bestyrelsesformand. 

 

 


Børge Jakobsen & Søn A/S er vokset til en virksomhed, der i dag beskæftiger ca. 115 medarbejdere, men det hele er sket i et fornuftigt tempo, hvor det har været muligt at bevare den gode virksomhedskultur.


Vi glemmer ikke, hvor vi kommer fra. De gode håndværkertraditioner og den gode service er det, vi er bygget op omkring. I dag klarer vi selv meget store hovedentrepriser, men foretager også gerne opgaver for private som tilbygninger, vinduesudskiftninger, tagrenoveringer, ombygninger, 1. sal, badeværelser samt små reparationer efter regning. 

 

 

Monier Tagpartner logo

Velfac Vinduesmester

Dansk Byggeri logo

Energivejlederen logo

Medlem af Byg Garanti

Autoriseret Isover Isolatør

Børge Jakobsen & Søn A/S | Ellevej 3, 4700 Næstved | Cvr.: 1616 7134 | Tlf.: 55 73 32 00 | Fax: 55 77 32 00 | E-mail:bj-s@bj-s.dk
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik - Intranet
Top